Webinar 'Kies de anticonceptie die bij je past' - 13 februari 2023

Er is tegenwoordig een breed scala aan anticonceptiemiddelen beschikbaar. Hormonale en niet-hormonale anticonceptie, lange- en korte termijn oplossingen, permanente en omkeerbare anticonceptie - en ga zo maar door! Het is lastig om het juiste anticonceptiemiddel te kiezen. En als je eenmaal gekozen hebt, kan het zijn dat die methode in een latere fase van je leven niet meer bij je past. 

Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om alle opties af te wegen en de methode te kiezen die het beste bij je past. Leeftijd, levensstijl en zelfs je persoonlijke doelen zijn allemaal factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de juiste anticonceptie methode.

In het webinar 'Kies de anticonceptie die bij je past' praat gynaecoloog Els van Doorn je bij over anticonceptie mogelijkheden en hoe je een keuze kan maken die bij jou past. Het webinar start om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Aanmelden is gratis en kan door het invullen van onderstaand formulier. Je ontvangt vervolgens de Zoom link voor het webinar in je mailbox.

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

We geven uw gegevens niet door aan derden.
Zie ons privacybeleid voor meer informatie.