Gratis Webinar 17 mei: Kies de anticonceptie die bij je past!

Gratis webinar op 17 mei

Het is lastig om het juiste anticonceptiemiddel te kiezen. En als je eenmaal gekozen hebt, kan het zijn dat die methode in een latere fase niet meer bij je past.

Volop keus!

Vrouwen kunnen kiezen voor de pil die ze dagelijks moeten slikken, de prikpil die drie maanden geldig is, het anticonceptiestaafje dat voor drie jaar geplaatst wordt, de anticonceptiering die je zelf voor drie weken inbrengt en lokaal hormonen afscheidt, de anticonceptiepleister (drie per cyclus) en het spiraaltje dat zo’n vijf  tot zes jaar kan blijven zitten. Ook kan er gekozen worden voor sterilisatie. Er is dus volop keus! Maar welk middel past bij jou?

Voor iedere levensfase

Alles heeft zijn voor- en nadelen. Iedere persoon is anders en wat werkte in de eerste jaren van je vruchtbaarheid, hoeft een aantal jaren later niet meer dé manier te zijn. Niet alleen je omgeving verandert, ook je lichaam en je wensen. En ben je op zoek naar een middel om niet zwanger te worden of een manier om je cyclus te reguleren? 

Het is slim om niet op de automatische piloot door te gaan met het middel dat je ooit hebt gekozen. De juiste anticonceptie kan je levenskwaliteit verbeteren en je kunt je gelukkiger voelen.

Meld je snel aan!

Aanmelden voor de voorlichtingsavond kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Na aanmelding ontvang je een link voor de online bijeenkomst. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Deelname is uiteraard gratis!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

We geven uw gegevens niet door aan derden.
Zie ons privacybeleid voor meer informatie.