Webinar 'Hevig Menstrueel Bloedverlies' - 13 maart 2023

Maar liefst 1 op de 5 vrouwen tussen de 35 en 55 jaar heeft last van hevig menstrueel bloedverlies.  Soms zo erg dat ze hun dagelijks werk of schoolopdrachten niet meer op een goede manier kunnen doen. Vrouwen denken vaak nog dat een pijnlijke menstruatie erbij hoort en dat ze ermee moeten leren leven. Blijf er niet mee rondlopen! Er zijn oplossingen voor!

Veranderingen van de hormoonhuishouding zijn meestal de oorzaak van zwaarder bloedverlies. Soms zijn myomen of poliepen de boosdoeners. De exacte oorzaak is niet altijd te achterhalen, maar om gezondheidsrisico’s uit te sluiten is het wél belangrijk onderzoek te laten doen. Er kunnen namelijk ook onderliggende aandoeningen spelen, zoals endometriose of een stollingsstoornis. Er zijn diverse behandelingen mogelijk.

Alle vrouwen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het gratis webinar ‘Hevig Menstrueel Bloedverlies; wat kun je eraan doen?’ op maandagavond 13 maart 2023.  Wij vertellen je tijdens het webinar meer over de oorzaken en behandelmogelijkheden van menstruatieklachten. Aanmelden kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Na aanmelding ontvang je een Zoom link voor de online bijeenkomst. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.00 uur.

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

We geven uw gegevens niet door aan derden.
Zie ons privacybeleid voor meer informatie.