Webinar 'O o in de overgang?!' - 17 april 2023

De overgang, of de menopauze, is een levensfase die heel natuurlijk is, maar die ook een behoorlijke impact kan hebben op het dagelijks functioneren van vrouwen.

Vrouwen kunnen de menopauze op diverse manieren ervaren. Sommige vrouwen fietsen er fluitend doorheen,  maar het merendeel heeft fysiek, mentale of emotionele klachten. Denk aan opvliegers, vermoeidheid en stemmingswisselingen maar ook problemen met de schildklier, suikerziekte, botontkalking of hartklachten komen voor.

Blijf niet rondlopen met klachten
Niet altijd worden overgangsklachten serieus genomen of herkend als zodanig. Soms worden ze ook verward met een burn-out. Of worden vrouwen naar huis gestuurd met het advies dat het vanzelf weer over moet gaan in de tijd. Rond blijven lopen met klachten hoeft niet. Er zijn oplossingen om klachten te verlichten of weg te nemen.

Gratis webinar
Van 17 tot en met 21 april is het de Week van de Overgang. Op maandag 17 april organiseren we het webinar ‘O o in de overgang’ van 20.00 tot 21.00 uur. Gynaecoloog Els van Doorn en verpleegkundige Heidi van Mierlo nemen je mee in de wereld van de overgang én oplossingen die jouw klachten kunnen verminderen.

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

We geven uw gegevens niet door aan derden.
Zie ons privacybeleid voor meer informatie.