Vacature

Kom jij ons team versterken?

Ellesie Vrouwenkliniek is een gespecialiseerd zorgverlener gericht op gynaecologische zorg voor vrouwen van alle leeftijden. Met een ervaren team van deskundige professionals, uiteenlopend van gynaecologen en verpleegkundigen tot leefstijlconsulenten, helpen wij vrouwen om weer volop in het leven te kunnen staan. Voor de versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

Verpleegkundige/doktersassistente (24 uur)


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige/doktersassistente ben jij hét aanspreekpunt voor onze patiënten. Je werkzaamheden bestaan uit het inplannen van afspraken, het beantwoorden van telefonische vragen van patiënten of vragen die via de mail binnenkomen. Verder assisteer je de gynaecologen bij consulten en zorg je voor een compleet patiëntdossier.

Je werkt intensief samen binnen ons team van gynaecologen, verpleegkundigen, medisch secretaresses en leefstijlconsulenten. Je werkt in onze kliniek in Boxmeer maar bent bereid om waar nodig op onze locatie in Gorinchem te werken.

Wat heb jij ons te bieden:

Je bent enthousiast, flexibel, communicatief, empathisch, gedreven en een echte teamplayer. Je beschikt over een diploma doktersassistent of verpleegkundige en hebt bij voorkeur ervaring in de gynaecologische zorg.

Wat bieden wij jou?

Wil jij jouw kracht en expertise inzetten voor vrouwspecifieke zorg? Dan zien wij jouw sollicitatie (CV en motivatie) graag tegemoet via pz@ellesie.nl. Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met gynaecoloog Els van Doorn (Hoofd Kliniek) via 0183 201130.