Webinar 'Hevig Menstrueel Bloedverlies' - 11 maart 2024

Maar liefst 1 op de 5 vrouwen tussen de 35 en 55 jaar heeft last van hevig menstrueel bloedverlies.  Soms zo erg dat ze hun dagelijks werk of schoolopdrachten niet meer op een goede manier kunnen doen. Vrouwen denken nog te vaak dat een pijnlijke menstruatie erbij hoort en dat ze ermee moeten leren leven. Maar je hoeft er niet mee te blijven rondlopen, er zijn oplossingen voor!

Veranderingen van de hormoonhuishouding zijn meestal de oorzaak van zwaarder bloedverlies. Soms zijn myomen of poliepen de boosdoeners. De exacte oorzaak is niet altijd te achterhalen, maar om gezondheidsrisico’s uit te sluiten is het wél belangrijk onderzoek te laten doen. Er kunnen namelijk ook onderliggende aandoeningen spelen, zoals endometriose of een stollingsstoornis.

Alle vrouwen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het gratis webinar ‘Hevig Menstrueel Bloedverlies; wat kun je eraan doen?’ op maandagavond 11 maart 2024.  Gynaecoloog Els van Doorn vertelt je meer over de oorzaken en behandelmogelijkheden van menstruatieklachten. Aanmelden kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Het webinar start om 20.00 uur en vindt plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je de Zoom link in je mailbox. 

 

 

 

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

We geven uw gegevens niet door aan derden.
Zie ons privacybeleid voor meer informatie.