Zorg

Er zijn verschillende soorten behandelingen mogelijk bij Ellesie. Afhankelijk van jouw klachten, bepalen we samen de behandelaanpak die bij jou past.

Afwijkende vaginale afscheiding

Vaginale afscheiding is heel normaal. Maar wanneer het bijvoorbeeld een andere kleur of intensiteit krijgt, kan er meer aan de hand zijn.

Anticonceptie

Anticonceptie kan lichamelijke of emotionele klachten opleveren. Dat hoeft niet zo te zijn als je de anticonceptie kiest die bij jou past.

Cyclus­stoornissen

Voor al jouw vragen omtrent jouw cyclus en eventuele onregelmatigheden daarin of klachten daarbij.

Gynaecologische check-up

Je ervaart klachten rondom je cyclus en je wilt weten waar deze vandaan komen. Of je probeert zwanger te raken en wilt inzicht in je vruchtbaarheid. Of je bent gewoon nieuwsgierig naar hoe het er met jouw lichaam voor staat.

Menstruatie­klachten

Soms is veel, echt té veel. Wat kun je doen aan hevige menstruatieklachten en overmatig bloedverlies?

Overgangs­klachten

De overgang, of menopauze, is een natuurlijke fase in het leven van iedere vrouw die een behoorlijke impact kan hebben op het dagelijks functioneren.

Seksuele problemen

Seks moet fijn en pijnloos zijn. Seksuele klachten bij vrouwen komen helaas veel voor. Wat kun je eraan doen?

Soa behandelen

Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) komen veel voor. Lang niet altijd zijn er klachten en loop je onbewust veel schade op. Laat je altijd testen en behandelen.

Spiraaltje laten zetten

Als je (nog) niet zwanger wilt worden of klachten zoals hevig bloedverlies ervaart tijdens je menstruatie, kan een spiraaltje een oplossing zijn.

Uitstrijkje

Wanneer je een afwijkende uitslag hebt op een uitstrijkje kun je voor verder onderzoek bij ons terecht.

Jouw klachten liever persoonlijk bespreken?

Wij helpen je graag!

Progesteron 100mg niet leverbaar

Progesteron 100mg niet leverbaar

We horen van patiënten dat de voorgeschreven Progesteron 100 mg landelijk niet verkrijgbaar is. Heb jij nog een recept voor Progesteron 100mg? Neem dan contact met ons op zodat wij een alternatief met je kunnen bespreken.

Neem contact op! Stel een andere vraag!