Zorgverzekering 2024

De zorgverzekeraars hebben de polissen en premies voor 2024 weer bekend gemaakt. In Nederland kennen wij verschillende type basisverzekeringen. Iedere basisverzekering is qua dekking hetzelfde, dat is in de wet zo vastgelegd. Verschillen zitten uitsluitend in de keuzevrijheid voor een zorgaanbieder en hoeveel je zelf moet bijbetalen om naar een zorgverlener te gaan die geen contract heeft met de zorgverzekeraar.  Een restitutie of combinatiepolis biedt de hoogst mogelijke vergoeding voor niet-gecontracteerde zorg. 

 

Wij bieden je een overzicht van alle polissen en mogelijkheden en helpen je een keuze te maken die bij jou past!

Wij helpen je graag om een goede keuze te maken voor de zorgverzekering van 2024. Hiervoor hebben we een aantal hulpmiddelen gemaakt:

- een overzicht van alle polissen  in excel met bijhorende premies waaruit je voor 2024 kan kiezen. In de legenda lichten we toe wat voor type polissen er zijn en welke vergoedingen daarbij horen. 

- een stroomschema dat je als keuzehulp kunt gebruiken om tot het type polis te komen die bij jou past. Dit kan een natura-, restitutie- of combinatiepolis zijn. De zorgverzekeraars in Nederland bieden deze verschillende type polissen aan tegen diverse premies. 

- een uitgebreide toelichting om nog eens rustig na te lezen over de zorgverzekering 2024; de basiszorgverzekering, aanvullende verzekering, premies en vergoedingen voor behandeling bij Ellesie.

Samenvattend - welke polissen vergoeden 100% van de zorgkosten bij Ellesie in 2024?

 

Ook interessant: