Webinar 'O o in de overgang?!'- maandag 8 april 2024

De overgang, of de menopauze, is een levensfase die heel natuurlijk is, maar die ook een behoorlijke impact kan hebben op het dagelijks functioneren van vrouwen.

Vrouwen kunnen de menopauze op diverse manieren ervaren. Sommige vrouwen fietsen er fluitend doorheen,  maar het merendeel heeft fysieke, mentale of emotionele klachten. Denk aan opvliegers, vermoeidheid en stemmingswisselingen maar ook problemen met de schildklier, suikerziekte, botontkalking of hartklachten komen voor.

Blijf niet rondlopen met klachten
Niet altijd worden overgangsklachten serieus genomen of herkent als zodanig. Soms worden ze ook verward met een burn-out. Of vrouwen worden naar huis gestuurd met het advies dat het vanzelf weer over moet gaan in de tijd.  Maar rond blijven lopen met klachten hoeft niet. Er zijn oplossingen om klachten te verlichten of deze weg te nemen.

Gratis Webinar
Op maandagavond 8 april organiseren we het Webinar ‘O o in de overgang’. Gynaecoloog Thamar Koudstaal neemt je mee in de wereld van de overgang én oplossingen die jouw klachten kunnen verminderen. Het Webinar start om 20.00 uur via Zoom en duurt tot 21.00 uur. Graag tot dan!

 Thamar Koudstaal

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

We geven uw gegevens niet door aan derden.
Zie ons privacybeleid voor meer informatie.