Wij zijn per direct op zoek naar een

Gynaecoloog (9 tot 27 uur per week)

Ellesie Vrouwenkliniek is een gespecialiseerd zorgverlener gericht op gynaecologische zorg voor vrouwen van alle leeftijden. Met een ervaren team van deskundige professionals, uiteenlopend van gynaecologen en verpleegkundigen tot leefstijlconsulenten, helpen wij vrouwen om weer volop in het leven te kunnen staan. Voor uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een leuke gynaecoloog (9 tot 27 uur per week) die met name actief zal zijn op onze locatie in Boxmeer.

Als gynaecoloog ben jij dé gesprekspartner van onze patiënten. Je diagnosticeert en behandelt vrouwen op het gebied van cyclusstoornissen, menopauze, afwijkende uitstrijkjes, anticonceptievraagstukken en zo meer benigne gynaecologie. Je voert poliklinische handelingen en operatieve verrichtingen uit waaronder minimaal invasieve gynaecologische ingrepen op de poliklinische behandelkamer en operatiekamer.

Je werkt intensief samen binnen ons team van collega-gynaecologen, verpleegkundigen, medisch secretaresses en leefstijlconsulenten. Je bent op beide locaties - Boxmeer en Gorinchem- werkzaam maar we zoeken met name versterking voor locatie Boxmeer. 

Welke expertise neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot gynaecoloog en hebt recente werkervaring in een soortgelijke functie (BIG-registratie/ RGS-registratie)
  • Je hebt een open, ondernemende houding met een brede zorgvisie en bij voorkeur ook ervaring op het gebied van leefstijlgeneeskunde
  • Je kunt snel schakelen en houdt overzicht in een hectische omgeving
  • Je levert veilige en kwalitatief uitmuntende zorg
  • Je bent flexibel, zowel in houding als in tijd
  • Aanvangsperiode en contracturen in overleg, bij voorkeur ben je direct beschikbaar

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris volgens functieschaal AMS
  • Een uitdagende, flexibele en gezellige werkomgeving
  • ​We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen en wij stimuleren dan ook verdere opleidingen

Wil jij jouw kracht en expertise inzetten voor vrouwspecifieke zorg? Dan zien wij jouw sollicitatie (CV en motivatie) graag tegemoet via pz@ellesie.nl.

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met gynaecoloog en medisch directeur Els van Doorn via 0183 201130.